#1: "Jahweh wil reinheid - Hoezo onreinheid?"

Door broeder D. Steenhuis op 7 december 2015.
Uit de serie: "De profeet Maleachi".
Trefwoorden: Offer, REINHEID, Jahweh


#2: "Ben je ook al op weg naar de Koning der Koningen?"

Door broeder B. van der Bosch op 16 juni 2013.
Trefwoorden: Volharding, REINHEID, Wederkomst van Christus


#3: "Het doel van vermanen"

Door broeder J. Nugter op 1 juli 2012.

"Wij hebben elkaar dagelijks nodig om elkaar aan te moedigen om op de weg van de Here Jezus Christus te blijven wandelen. Vermanen is iemand corrigeren of iemand bemoedigen. We staan niet open voor correctie. Voordat we elkaar corrigeren, moeten we in gebed gaan. Paulus vraagt Timote?s anderen te bevelen te stoppen om het evangelie te bedekken met[...]"
Trefwoorden: Vermaning, Liefde, REINHEID


#4: "Een rein leven"

Door broeder B. van der Bosch op 7 augustus 2011.

"Ondanks veel waarschuwingen bleef Israel de afgoden dienen. Daarom werd Israel afgevoerd in ballingschap. En toch waren er enkele mannen, die trouw bleven aan Gods Woord wat de prijs ook zou zijn. Ondanks Gods boodschap aan koning Nebukadnezar en ondanks dat koning Nebukadnezar groot sprak over God, verootmoedigde de koning zich niet voor God. Ook [...]"
Trefwoorden: REINHEID, Leven


#5: "Manna"

Door broeder G. Vochteloo op 13 juni 2010.

"[...] in een woestijn. Nu begrijpen we niet alles van het Woord van God, maar Gods Geest zal ons leiden en inzicht geven. Het manna was wit, een beeld van REINHEID. Het Woord van God reinigt ons elke dag. De Israelieten moesten het manna oprapen. Zij moesten bukken; wij moeten op de knieen om ons te laten voeden met het Woord van God. Het manna werd geg[...]"
Trefwoorden: Woord van God, Bijbel


 

Gevonden:

Er zijn 5 preken gevonden over: 'Reinheid'.