#1: "Pinksteren"

Door broeder D. Steenhuis op 20 mei 2018.
Trefwoorden: WIND, Vlammend vuur, Vrijstad


#2: "Ons hart uitstorten"

Door broeder H. Huijzer op 10 mei 2015.

"[...]zijn beklag bij God nadat hij veertig dagen en nachten had gelopen. Elia was eenzaam en onbegrepen. God openbaarde Zich aan Elia maar niet in de stormWIND, in de aardbeving of in het vuur, maar in zacht koelte. Elia stortte nog een keer zijn hart uit bij God. God antwoordde Elia om terug te gaan. God liet Elia zien dat er nog zevenduizend Israelie[...]"
Trefwoorden: Zelfmoord, Keuze, Vertrouwen


#3: "Slapen"

Door broeder D. Steenhuis op 27 oktober 2013.

"[...]rijdig lijkt. Elia stond net als Mozes in een rotsholte op de Sinai. Elia zag de kracht van God in de natuur, maar hoorde ook het zacht suizen van de WIND. De Here Jezus Christus heeft een uitgang (Zijn heengaan) gemaakt, maar wij kunnen op zo'n moment in slaap vallen. De Here Jezus Christus wil Zichzelf aan ons openbaren. De Here Jezus ging naar[...]"
Trefwoorden: Olijfberg, Slapen, Gethsemane


#4: "De laatste tijden"

Door broeder S. van Groningen op 14 juli 2013.

"[...]en worden aangepast. Mensen accepteren geen gezag meer, ook het gezag van God niet. We worden opgeroepen om ons niet te laten meeslepen door allerlei WIND van leer, maar ons te laten leiden door Gods Woord. Laten we ons geloof opbouwen door het Woord van God, het gebed en de Heilige Geest. De Here Jezus Christus kan ons voor struikelen behoeden. [...]"
Trefwoorden: Wederkomst, Eindtijd, Dwaalleraars


 

Gevonden:

Er zijn 4 preken gevonden over: 'Wind'.