#1: "Een bemoediging"

Door broeder J. Lukasse op 5 november 2017.

"[...]nog komt. Als christen weten we dat het leven het sterfelijke zal verslinden. Moed en overtuiging geven verlangen om tot Gods eer te leven. We mogen VRUCHT DRAGEN voor Hem. We worden geroepen om trouw te zijn. [...]"
Trefwoorden: Getuigenis, Overtuiging, Edelmoedig


#2: "Blijf in mij"

Door broeder A. Haverkamp op 30 april 2017.

"God heeft er alles aan gedaan om Isra?l vruchtbaar te maken. Isra?l wilde Gods Zoon niet als Koning. God verwacht van ons dat ook wij VRUCHT DRAGEN voor Hem. Willen wij altijd Gods Zoon als Heer in ons leven? Leven wij met Christus of in Christus? Wij voeren ons geloof vaak uit als een beroep. Wij richten ons vaak op ons falen. De Here Jezus is de [...]"
Trefwoorden: Wijngaard, Israƫl, Vrucht


#3: "Leven en groeien"

Door broeder W. Evers op 7 juli 2013.

"De bedoeling van ons leven, van de ranken is VRUCHT DRAGEN. De vrucht van de Geest moet groeien in ons leven. Het leven van Christus moet in ons leven openbaar worden. Onze hemelse Vader wordt verheerlijkt als wij VRUCHT DRAGEN. Het gaat in het leven niet om of wij gelukkig zijn of worden, maar om de verheerlijking van de Vader. De Vader wordt ook [...]"
Trefwoorden: Groei, Leven, VRUCHT DRAGEN


#4: "God dienen op de Weg"

Door broeder G. Vochteloo op 28 oktober 2012.
Trefwoorden: Dienstbaar, Gemeente, VRUCHT DRAGEN


#5: "Onderweg naar Gethsemane"

Door broeder J. Nugter op 25 maart 2012.

"[...]Gethseman?) gaat. Nu gaat het vaak nog om onszelf. Onderweg begint de Here Jezus Christus met het onderwijs van snoeien. God wil graag dat wij veel VRUCHT DRAGEN in ons leven. Het gaat niet om de ranken, maar om de vruchten. Wij mogen weten, geloven dat wij verbonden zijn met de Here Jezus. God snoeit de ranken die VRUCHT DRAGEN opdat die ranken [...]"
Trefwoorden: Gethsemane, Snoeien, Dienstbaar


#6: "De schepping"

Door broeder P. van der Lugt op 21 november 2010.

"[...]Here Jezus geeft veel vrucht. Wij zijn vruchten van de Here Jezus (net als Israel). Als wij niet wandelen als goddelozen, zijn wij ook als bomen, die VRUCHT DRAGEN. We mogen water tot ons nemen: het Woord van God. We mogen ademen: door gebed. Door het Woord van God en gebed zullen we vruchten dragen in ons leven. God wil vreugde geven in het lezen [...]"
Trefwoorden: Zaad, VRUCHT DRAGEN, Natuur


#7: "Vol zijn van Gods Geest"

Door broeder J. Heijdeman op 20 mei 2007.

"Door de Geest van God worden wij opnieuw geboren. Als wij opnieuw geboren zijn, mogen wij wandelen in de Geest en VRUCHT DRAGEN. Hoe wandelen wij nu op deze koninklijke weg? De basis van ons leven is het nauwkeurig volgen van Christus. We zijn wijs als wij doen wat God van ons vraagt in ons leven. Het leven met Christus wordt steeds moeilijker. We [...]"
Uit de serie: "Het werk en de Persoon van de Heilige Geest".
Trefwoorden: VRUCHT DRAGEN, Gods Geest, Levend water


 

Gevonden:

Er zijn 7 preken gevonden over: 'Vrucht dragen'.