#1: "Vreemdelingen"

Door broeder H. Euser op 7 juni 2015.

"Als je je leven openzet voor vreemdelingen dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Het Bijbelgedeelte begint met een normale dienst in de SYNAGOGE. Vervolgens komt er een uitleg van de Here Jezus Christus. Tenslotte is er de ontknoping. De Here Jezus gebruikte in Zijn uitleg twee geschiedenissen waarin beschreven staat dat God Zich ontfermde over he[...]"
Trefwoorden: Zegenen, SYNAGOGE, Vreemdeling


#2: "Geloof alleen"

Door broeder M. Ezinga op 14 september 2014.

"Paulus had een bewogen hart voor zijn eigen volk Isra?l. Paulus ging altijd eerst naar de SYNAGOGE en daarna naar de heidenen. Paulus had verdriet omdat Isra?l blind was voor de Here Jezus Christus. Er is een belofte over de bekering van Isra?l, maar zover is het nog niet. Paulus had zijn eeuwig leven ervoor over om Isra?l te redden! Daarin is hi[...]"
Trefwoorden: Paulus, Israel, Geloof


#3: "Verandering"

Door broeder J. Heijdeman op 9 oktober 2011.

"[...]eren. God gebruikt de gemeente om elkaar aan te sporen om ons te laten veranderen. De Here Jezus Christus ging naar Zijn gewoonte elke sabbat naar de SYNAGOGE. Ook Gods Woord gebiedt ons om de samenkomsten bij te wonen. God spreekt tijdens de samenkomsten. Onze aanwezigheid in de gemeente inspireert andere gelovigen. Wij zijn een voorbeeld voor onz[...]"
Trefwoorden: Verandering, Geest


 

Gevonden:

Er zijn 3 preken gevonden over: 'Synagoge'.