#1: "Overweldigende rijkdom van Zijn genade"

Door broeder G. Vochteloo op 23 februari 2014.

"[...]laten zien in Zijn Woord en zal het laten zien in de toekomst. Voor ons mag het nu al een zekerheid zijn! Opstanding heeft te maken met het lichaam. OPWEKKING heeft een geestelijke betekenis; we zijn opgewekt uit de dood, maar we zijn nog niet opgestaan uit de dood. We zijn opgewekt en we hebben deel aan de opstanding van Christus, we zijn geplaat[...]"
Trefwoorden: OPWEKKING, Sabbat, Geestelijke zegeningen


#2: "Gehoorzaamheid"

Door broeder A. Haverkamp op 25 september 2011.

"[...]orzaamheid (Jona). Niet luisteren naar God heeft gevolgen voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Filippus kreeg halverwege zijn bediening in een OPWEKKING, de opdracht om op het heetst van de dag naar een eenzame weg te gaan. Filippus gehoorzaamde zonder vragen. De kamerling gehoorzaamde, geloofde het Woord en liet zich dopen. Annanias kreeg d[...]"
Trefwoorden: Gehoorzaamheid, Doop


#3: "Een grote opwekking"

Door broeder D. Steenhuis op 10 januari 2011.
Uit de serie: "Profeten in barre tijden".
Trefwoorden: OPWEKKING


#4: "De waarde van één"

Door broeder J. Lukasse op 24 januari 2010.

"[...]vervolgens drie gelijkenissen over het verloren schaap, de verloren penning en de verloren zoon. Filippus had een bediening in Samaria, midden in een OPWEKKING. Door Gods Geest wordt Filippus weggestuurd naar een eenzame weg (weg van de bediening die hij had in Samaria). Ook wij moeten fijngevoelig zijn voor Gods Geest (om de ene te bereiken). We m[...]"
Trefwoorden: Gelijkenissen, Kamerling, Woord van God


 

Gevonden:

Er zijn 4 preken gevonden over: 'Opwekking'.