#1: "Verlangen"

Door broeder W. Evers op 27 april 2014.

"[...]en. Door het werk van de Heilige Geest gehoorzaamt de blinde. De Here Jezus Christus schiep nieuwe ogen bij de blinde. De wetgeleerden reageerden met ONGELOOF. ONGELOOF heeft niet genoeg aan een wonder. Het verwerpt feiten. ONGELOOF is zelfgericht. Geloof heeft geen wonder nodig, erkent de feiten en maakt mensen Godgericht. In geestelijke duisterni[...]"
Trefwoorden: Genezing, Verlangen, ONGELOOF


#2: "Door het geloof"

Door broeder T. Stier op 26 augustus 2012.

"[...] rots was een beeld van Christus en Hij is eenmaal geslagen voor onze zonden. Er is geen tweede keer nodig. God gaf ons water uit de rost ondanks het ONGELOOF van Mozes. Op basis van de belofte aan Abraham (wat betreft het beloofde land) en niet op basis van de van de wet (Mozes moest eerst sterven) kon Israel het beloofde land binnengaan. De wet[...]"
Trefwoorden: Geloof, Belofte, Mozes


#3: "Isaac: een beeld van de Here Jezus"

Door broeder P. van der Lugt op 6 februari 2011.

"[...] zal lachen) werd geboren toen Sarai al 90 jaar oud was. In verwondering voor wat God ging doen, heeft Abraham gelachen, maar Sarai heeft gelachen in ONGELOOF, want zij keek op haar zelf. God heeft gedaan wat Hij beloofd had. We mogen ons vertrouwen op Hem stellen. We zullen nooit teleurgesteld worden in Hem. Isaac is een beeld van de Here Jezus:[...]"
Trefwoorden: Isaac, Drie-eenheid, Geloof


 

Gevonden:

Er zijn 3 preken gevonden over: 'Ongeloof'.