#1: "Openbaring van de Here Jezus Christus"

Door broeder D. Steenhuis op 17 september 2017.

"[...] Here Jezus Christus zelf. Als Hij Zijn naam noemt, dan verandert alles (Ik ben, die Ik ben; Ik ben de goede Herder ..... ). Hij is er altijd. Hij is JAWEH zelf. God kijkt door de ogen van de Here Jezus Christus. Jezus Christus heeft ons gezien en wij mogen Hem nu zien. De Here Jezus Christus is in deze wereld gekomen, in Bethlehem. Hij is onze Get[...]"
Trefwoorden: Lam, Aanbidding, Uittocht


#2: "Micha, wie is als God?"

Door broeder F. ter Velde op 17 juli 2016.

"Heere, Adonai, is de naam van de Here Jezus Christus. JAWEH is de naam van God, de Vader. De naam van Micha betekent: Wie is als God? In de tijd van Micha was er sprake van oorlog en dreiging, zoals het in deze tijd ook het geval is. Door Micha sprak God tot Israel een boodschap van heil, maar ook een boodschap van onheil. Micha profeteerde over he[...]"
Trefwoorden: Profetie, Nood, Gastvrijheid


#3: "Wat Bijbelse namen over de Here Jezus vertellen"

Door broeder P. van der Lugt op 18 maart 2012.

"[...]e Jezus. Hij is de Vredevorst. Hij is onze Vrede. Maacha: druk, persing. De vrede heeft de Here Jezus ontzettend veel gekost. Adonia: mijn Heere is JAWEH. De Here Jezus Christus is Knecht van God geworden. Haggith: feestelijkheid. De Joden moesten zeven feesten houden en bij elk feest hoorden offers, die wijzen naar het offer: de Here Jezus. Door[...]"
Trefwoorden: Geliefde, Knecht, Pasen


#4: "Jeruzalem en Ik"

Door broeder H. Huijzer op 1 mei 2011.
Trefwoorden: Jeruzalem, Verandering, JAWEH


 

Gevonden:

Er zijn 4 preken gevonden over: 'JAWEH'.