#1: "Eén ding"

Door broeder G. Vochteloo op 24 september 2017.
Trefwoorden: Oude leven, Alleen zijn met de Heere, HUIS VAN GOD


#2: "Een plaats van rust"

Door broeder G. Vochteloo op 18 juni 2017.

"[...]ijn vleugels over haar te spreiden. Zij wilde schuilen onder de vleugels van Boaz. We mogen schuilen onder de vleugels van de Here Jezus Christus. In HUIS VAN GOD vinden wij rust. De Here Jezus Christus, de grote Losser, is gekomen om ons toegang te geven tot de plaats van rust bij de Here Jezus Christus. Wij vinden rust in Christus Jezus. Wij zij[...]"
Trefwoorden: Losser, Israël, Vleugels


#3: "De organisatie van de gemeente"

Door broeder D. Steenhuis op 3 april 2017.
Uit de serie: "Wat gebeurt er met de kerk?".
Trefwoorden: Lichaam van Christus, HUIS VAN GOD, Kudde


#4: "Het huis van God"

Door broeder P. van den Berg op 13 november 2011.

"[...]k huis (Ef. 2:17 tot 21). De gemeente wordt beschreven met beelden uit het oude testament. Niet het gebouw, maar de mensen van de gemeente vormen het HUIS VAN GOD. God had de tempel, gebouwd tijdens koning Salomo, vervuld met Zijn heerlijkheid. Bij de tweede tempel kunnen we niet lezen dat God de tempel had vervuld, maar veel later zou Maria de Her[...]"
Trefwoorden: Huis, Hogepriester, Gemeente


#5: "Heiligheid"

Door broeder A. Boelen op 20 december 2009.

"[...]jn getrouwheid is beproefd en volmaakt bevonden. Hij is onze volmaakte Profeet en Priester. Christus is de Bouwmeester en de Zoon van het huis en het HUIS VAN GODs Zoon zijn wij. Wij worden aangespoord om te volharden. Wij moeten vasthouden aan wat ons geleerd is. Hij geeft ons elke dag nieuwe kracht door geloof en door de omgang met Christus. Go[...]"
Trefwoorden: Heiligheid, Hogepriester, Hemel


 

Gevonden:

Er zijn 5 preken gevonden over: 'Huis van God'.