#1: "Gericht blijven op de grootheid van God"

Door broeder J. Nugter op 10 juni 2018.
Trefwoorden: GROOTHEID, Gerechtigheid, Tegenstelling


#2: "Twee belangrijke vragen"

Door broeder N. Groot op 29 juni 2014.

"Nadat Mozes 40 jaar opgeleid was in Egypte, moest hij 40 jaar de schapen weiden. Hij werd toen geroepen om Israel te leiden, maar hij zei: 'Wie ben ik?' Hij voelde zich niet bekwaam, maar God maakte Mozes bekwaam. Onder veel tekenen werd Isra?l uitgeleid, maar nadat Mozes 40 dagen op de berg was geweest, aanbaden de Isra?lieten een gouden kalf in p[...]"
Trefwoorden: Heerlijkheid, Schepping, GROOTHEID


#3: "Dank God te allen tijden"

Door broeder C. Spek op 10 juni 2012.
Trefwoorden: Kracht, GROOTHEID van God, Toekomst


#4: "God is goed"

Door broeder J. Lukasse op 7 november 2010.

"[...]aag vergeven. God is overvloedig in vergeving. De engelen blijven God toezingen zonder vermoeid te raken: zij zien voortdurend andere aspecten van de GROOTHEID van God en zijn steeds weer onder de indruk van Gods GROOTHEID. We hebben het nodig om God beter te leren kennen, niet alleen Zijn daden, maar vooral Zijn wegen. Onze problemen veranderen ni[...]"
Trefwoorden: Vergeving, Engelen, GROOTHEID van God


#5: "De vreugde in de Here"

Door broeder J. Heijdeman op 31 oktober 2010.

"We kunnen door omstandigheden onze vreugde kwijt raken, maar de vreugde in de Here is onze toevlucht. De schepping spreekt van Gods GROOTHEID en Gods vreugde. Gods heeft alles gegeven om Zijn natuur mooi te maken. Ook heeft God beloofd, dat we een vreugdevolle toekomst zullen hebben. Het lijkt alsof tussen de schepping en de toekomst er geen vreugd[...]"
Trefwoorden: Omstandigheden, Vreugde, Schepping


 

Gevonden:

Er zijn 5 preken gevonden over: 'Grootheid'.