#1: "Hij laat niet varen het werk van Zijn handen"

Door broeder S. van Groningen op 15 oktober 2017.

"[...]geschapen om Zijn Zoon een bruid te bereiden. God en de mens (Adam en Eva) waren in gesprek over Zijn Bruid; door de zondeval en de zondvloed spreekt GOD SPREEKT God nog wel, maar er is geen sprake meer van een gesprek tussen God en de mensen. God laat niet varen het werk van Zijn handen. God sprak zeven keer met Abraham. God beloofde Abraham een [...]"
Trefwoorden: Openbaring, Lam, Vader


#2: "Jezus ervaren in je leven"

Door broeder B. van der Bosch op 7 februari 2016.
Trefwoorden: GOD SPREEKT, God waakt, God beschermd


#3: "Verandering"

Door broeder J. Heijdeman op 9 oktober 2011.

"[...] veranderen. De Here Jezus Christus ging naar Zijn gewoonte elke sabbat naar de synagoge. Ook Gods Woord gebiedt ons om de samenkomsten bij te wonen. GOD SPREEKT tijdens de samenkomsten. Onze aanwezigheid in de gemeente inspireert andere gelovigen. Wij zijn een voorbeeld voor onze kinderen in het gaan naar de samenkomsten. De dagen in de week gaan [...]"
Trefwoorden: Verandering, Geest


#4: "Sola Scriptura, Christus, Gratia, Fide, Deo Gloria"

Door broeder M. Ezinga op 2 januari 2011.

"GOD SPREEKT door heel het Woord, de Bijbel. Elk woord van de Bijbel is door God geinspireerd. Door het Woord kunnen we God leren kennen en weten we hoe we kunnen leven tot Gods eer. Niet onze ervaringen, opvoeding etc. , maar alleen Gods Woord mag leidend zijn in ons leven. Volgens de Bijbel hebben we eeuwig leven als we geloven in de naam van de H[...]"
Trefwoorden: Bijbel, Glorie van God, Geloof


 

Gevonden:

Er zijn 4 preken gevonden over: 'God spreekt'.