#1: "Ontzag voor gezag"

Door broeder T. Stier op 14 februari 2016.

"Hebben wij ontzag voor het GEZAG van God en Zijn Woord? De duivel wil gelijk zijn aan God, de Allerhoogste. De duivel probeert voortdurend zoveel mogelijk mensen achter hem te krijgen. Uiteindelijk zal hij zich in de tempel laten vereren. Er is een geestelijke strijd gaande. God heeft het licht geschapen om te heersen. God heeft koningen, oudsten,[...]"
Trefwoorden: GEZAG, GEZAGsorde, Heersen


#2: "Wie ben ik?"

Door broeder D. Lodder op 7 september 2014.

"[...] we groeien in onze identiteit in Jezus Christus, hoe meer we groeien naar onze bestemming (autoriteit). De Here Jezus Christus heeft ons bekleed met GEZAG. Helaas wordt vaak misbruik gemaakt van macht en wordt er gedaan alsof er geen GEZAG bestaat. We zijn geroepen tot Gods bestemming.[...]"
Trefwoorden: Indentiteit, Intimiteit, Autoriteit


#3: "De laatste tijden"

Door broeder S. van Groningen op 14 juli 2013.

"[...] die lijkt op de tijd net voordat Noach de ark inging. De problemen groeien ons boven het hoofd en de normen worden aangepast. Mensen accepteren geen GEZAG meer, ook het GEZAG van God niet. We worden opgeroepen om ons niet te laten meeslepen door allerlei wind van leer, maar ons te laten leiden door Gods Woord. Laten we ons geloof opbouwen door het[...]"
Trefwoorden: Wederkomst, Eindtijd, Dwaalleraars


 

Gevonden:

Er zijn 3 preken gevonden over: 'Gezag'.