#1: "Jezus volgen"

Door broeder B. van Twillert op 17 februari 2019.
Trefwoorden: Liefde, Volgen, Aangename GEUR


#2: "Geur van Christus"

Door broeder J. Heijdeman op 19 maart 2017.
Trefwoorden: Christus, GEUR, Wedergeboorte


#3: "Kracht van ons getuigenis"

Door broeder J. Lukasse op 26 januari 2014.

"[...]een heeft zijn eigen zorgen in deze gevallen wereld. Te midden van onze zorgen, worden wij meegenomen in de zegetocht van Jezus Christus. We mogen de GEUR van Christus verspreiden ondanks onze zorgen: ons getuigenis. Als wij God toestaan te doen wat Hij graag wil doen, kan Zijn getuigenis door ons heen klinken. Door de Here Jezus Christus en geleid[...]"
Trefwoorden: GEUR, Christus


#4: "Bloemen van en voor God"

Door broeder B. van der Bosch op 3 juni 2012.

"[...]vangen nieuw leven, opdat we bloemen mogen zijn van onvergankelijk zaad. God zegt dat we mooi zijn, omdat Christus zichtbaar in ons is. We mogen Zijn GEUR verspreiden, maar alles wat niet deugt moet uit ons leven verwijderd worden. Het gaat alleen om Gods eer, en niet om onze eer. God zorgt voor ons. We mogen wandelen in geloof. De Here Jezus Chris[...]"
Trefwoorden: Bloemen, Hemel, Hel


#5: "Gods Positie Ster"

Door broeder P. van der Lugt op 8 januari 2012.

"[...]jn Geest) tot Christus. De wijzen aanbaden het kind Jezus met woorden en daden: goud (de heerlijkheid van de Koning), wierook (lieflijke, aangename GEUR voor de Here), mirre (aangename GEUR, relatie en het lijden). Gods Positie Ster wijst ons op onze positie: zondig. Maar als we Hem aanbidden dan wijst Gods Positie Ster erop dat onze positie is[...]"
Trefwoorden: Koning der Joden, Positie, Aanbidden


 

Gevonden:

Er zijn 5 preken gevonden over: 'Geur'.