#1: "Broeders en zusters"

Door broeder J. Nugter op 23 september 2012.

"Epafroditus werd de broeder van Paulus genoemd. In Christus zijn wij ??n. Door genade, door het offer van Jezus Christus zijn wij BROEDERS EN ZUSTERS. Wij hebben een gezamenlijke hoop. Als BROEDERS EN ZUSTERS elkaar ontmoeten, dan spreken zij over hun Heiland. Epafroditus was ook de medearbeider van Paulus. Hij was beschikbaar om de gemeente op te[...]"
Trefwoorden: BROEDERS EN ZUSTERS, Strijd, Bewogenheid


#2: "Afgewezen, maar geliefd"

Door broeder F. ter Velde op 15 april 2012.

"[...] maar vervolgens vergeten we vaak wat we hebben gebeden. De gemeente is de plaats waar we Gods heerlijkheid kunnen zien (ondanks de beperkingen van BROEDERS EN ZUSTERS). In Gods gemeente vinden we veiligheid en geborgenheid. God laat ons zien wie Hij is. Wij hebben allemaal wel een ervaring van afwijzing. David voelde zich afgewezen, verlaten d[...]"
Trefwoorden: Ouderschap, Afwijzing, David


#3: "Kust de Zoon"

Door broeder B. van der Bosch op 15 augustus 2010.

"[...]d hebben de banden ver van zich geworpen; men wil vrij zijn. Ook christenen hebben moeite met het Woord van God. De boze lijkt vat te krijgen op veel BROEDERS EN ZUSTERS. De liefde verkilt. Mensen maken zichzelf God en claimen van God genezing e. d. Er is maar ??n weg, het smalle pad van Christus. Een leven met Hem betekent afwijzing door de wereld[...]"
Trefwoorden: Woord van God, Koning, Gezalfde


 

Gevonden:

Er zijn 3 preken gevonden over: 'Broeders en zusters'.