#1: "De aanwezigheid van Christus"

Door broeder D. Baarsen op 30 juli 2017.
Trefwoorden: AANWEZIGHEID, Eenheid, Trooster


#2: "Een nieuwe start maken"

Door broeder A. van den Berk op 23 maart 2014.

"[...]vid verlangde om de ark naar Jeruzalem te brengen. De ark (van God) was de troon van God op aarde tijdens het oude testament. David verlangde naar de AANWEZIGHEID van God in Jeruzalem en onder de mensen. Schijnbaar had men veel eerbied voor de ark. De ark werd gezet op een nieuwe wagen. De ark dreigde van de wagen te glijden, maar Uzza hield de ark[...]"
Trefwoorden: Optocht


#3: "Verandering"

Door broeder J. Heijdeman op 9 oktober 2011.

"[...]aar Zijn gewoonte elke sabbat naar de synagoge. Ook Gods Woord gebiedt ons om de samenkomsten bij te wonen. God spreekt tijdens de samenkomsten. Onze AANWEZIGHEID in de gemeente inspireert andere gelovigen. Wij zijn een voorbeeld voor onze kinderen in het gaan naar de samenkomsten. De dagen in de week gaan 'altijd' op dezelfde manier voorbij. Voord[...]"
Trefwoorden: Verandering, Geest


#4: "Bekleed met Christus"

Door broeder J. Nugter op 6 juni 2010.

"[...]bekleden met de liefde. De liefde is de bron van alle eigenschappen van Christus. Verder mogen we ons bekleden met de vrede van Christus. Vrede is de AANWEZIGHEID van Christus in ons leven. De vrede stopt conflicten in ons leven. Ook mogen we ons bekleden met het Woord van God. Het Woord van God woont rijkelijk in ons om in wijsheid elkaar te onder[...]"
Trefwoorden: Christus, Vrede


 

Gevonden:

Er zijn 4 preken gevonden over: 'Aanwezigheid'.