#1: "Hij Die is, Die was, en Die komt"

Door broeder B. van der Bosch op 27 oktober 2017.

"[...] We worden aangespoord om ons vast te houden aan Gods Woord. Gods plan met ons leven is dat we Hem zien van aangezicht tot aangezicht. Wij zullen Hem AANBIDDEN. [...]"
Trefwoorden: Gezalfde, Wederkomst, Kust de Zoon


#2: "Openbaring van de Here Jezus Christus"

Door broeder D. Steenhuis op 17 september 2017.

"[...]ens het duizendjarig vrederijk. Nu mogen we als priesters God vertellen wie de Here Jezus Christus is. Wij mogen samen met God de Here Jezus Christus AANBIDDEN. Voordat de Here Jezus Christus terugkomt op de Olijfberg, zal de gemeente opgenomen worden in het Vaderhuis. Het is een openbaring van de Here Jezus Christus! [...]"
Trefwoorden: Lam, Aanbidding, Uittocht


#3: "Geloven, vertrouwen, aanbidden en danken"

Door broeder D. van Wijck op 12 april 2015.
Trefwoorden: Vertrouwen, Geloof, Josafat


#4: "De hemelvaart"

Door broeder C. van Aalsburg op 29 mei 2014.

"[...] dat die grote God in ons hart woont. We mogen hem elke dag weer verwachten want Hij komt zoals Hij is opgevaren. Tot die dag mogen we Hem eensgezind AANBIDDEN.[...]"
Trefwoorden: Hemelvaart, Heilige Geest, Getuigen


#5: "Worstelen totdat ..."

Door broeder J. Nugter op 4 augustus 2013.

"Asaf was aangewezen als aanbiddingsleider. Hij mocht elke dag God AANBIDDEN en het volk Israel daarin voorgaan. Toch kende Asaf strijd en had hij vijanden: de duivel, de wereld en zijn eigen "ik". Ondanks de strijd kon hij zeggen 'waarlijk God is goed'. Asaf was open en beleed dat hij jaloers was op de voorspoed van de ongelovigen. Hij richtte zich[...]"
Trefwoorden: Jaloezie, Strijd, Leven


#6: "Gods Positie Ster"

Door broeder P. van der Lugt op 8 januari 2012.

"[...]g van de drie wijzen ( Jesaja 60:3,6). De drie wijzen gingen op een aanwijzing van God en in het geloof op zoek naar de Here Jezus Christus om Hem te AANBIDDEN. De ster vertelde de positie van het Kind: de Koning der Joden en de positie van de verblijfplaats van het Kind: in Israel. Zij hadden de ster in het oosten gezien en zij zagen de ster opnie[...]"
Trefwoorden: Koning der Joden, Positie, AANBIDDEN


#7: "Zoekt de Here"

Door broeder B. van der Bosch op 26 december 2010.

"[...]e Jezus nodig. Nog is het tijd om Hem te zoeken. Vandaag nog kunt u voor Hem knielen. We zullen eens de verheerlijkte Christus zien! Wij zullen Hem AANBIDDEN om wat Hij voor ons gedaan heeft. [...]"
Trefwoorden: Zoeken, Tweede komst


#8: "Geestelijke geboorte"

Door broeder J. Heijdeman op 4 februari 2007.

"[...]oof van Christus. Als we doen wat God zegt mogen we rusten, vertrouwen in Hem. Als we nadenken over het werk van de Heilige Geest dan willen we Hem AANBIDDEN, maar in de bijbel wordt de Heilige Geest niet aanbeden. De Heilige Geest werpt het licht op God, daarom mogen ook wij God verheerlijken in ons leven. [...]"
Uit de serie: "Het werk en de Persoon van de Heilige Geest".
Trefwoorden: Wedergeboorte, Vlees, Geest


 

Gevonden:

Er zijn 8 preken gevonden over: 'Aanbidden'.